Aanmelden

Met onderstaand belangstellingsformulier kunt u uw kind inschrijven op onze school. Voor de kinderen geboren in 2013, 2014 en 2015 werken we met een wachtlijst.

OBS Voordorp is een school met een wijkgericht karakter. Vanuit het principe ‘school nabij’ komen de leerlingen van de school uit vastgestelde postcodegebieden. Wij zijn blij dat onze wijk een gemengd karakter heeft. Allochtoon, autochtoon, nieuwbouw, oudbouw, huur en koop: wij hebben van alles wat. Die diversiteit zien we terug op onze school en die koesteren we. We leren van elkaar en leren verschillende gezinssituaties kennen en waarderen.

OBS Voordorp leerlingen zijn afkomstig uit de volgende postcodegebieden:

• 3573 (Voordorp en Veemarkt)
  • 3566 (Blauwkapel en Voordorpsedijk)
  • 3571 (Tuindorp-Oost en Tuindorp)
  • 3572 (Wittevrouwen en Zeeheldenbuurt)

Deel van 3561 (Overvecht): het gebied dat omzoomd wordt door het spoor, Maria Theresiadreef, Donaudreef, Apollodreef en de Darwindreef (genoemde straten vallen binnen het postcodegebied).

U kunt voorafgaand aan de inschrijving een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. U krijgt dan specifieke informatie over de school en een rondleiding. Deze gesprekken vinden plaats op een maandag of dinsdag en duren een half uur tot een uur. Dit is afhankelijk van het aantal personen. Voor data kunt u terecht onder ‘kennismakingsgesprekken’.

In de laatste maanden voordat uw kind naar school gaat, neemt de leerkracht contact met u op voor een intakegesprek.

Download het belangstellingsformulier

Download hier het belangstellingsformulier