Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden voor onze school?
Leuk! Doe dit in het kwartaal waarin uw kind 3 jaar wordt.
Het aanmeldformulier staat op: https://naardebasisschool.utrecht.nl

Alle basisscholen in de gemeente Utrecht hebben afspraken gemaakt over een nieuwe manier van aanmelden. Onze school neemt hier ook aan deel. Ouders kunnen voor hun kind elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen. Ouders weten snel op welke school er plaats is. Scholen weten op tijd welk kind er bij hen naar school komt. Alle kinderen maken, in een gelijke situatie, evenveel kans om op de school van hun keuze te komen. Als meer kinderen zich aanmelden dan er plaatsen zijn op onze school, dan plaatsen we eerst de kinderen die voorrang hebben. Onze voorrangsregels betreffen broertjes en zusjes en kinderen uit de wijk (postcodegebied).

Het postcodegebied voor OBS Voordorp is:

  • 3573 (Voordorp en Veemarkt)
  • 3566 (Blauwkapel en Voordorpsedijk)
  • 3571 (Tuindorp-Oost en Tuindorp)
  • 3572 (Wittevrouwen en Zeeheldenbuurt)

Deel van 3561 (Overvecht): het gebied dat omzoomd wordt door het spoor, Maria Theresiadreef, Donaudreef, Apollodreef en de Darwindreef (genoemde straten vallen binnen het postcodegebied).

Stap voor stap aanmelden en alle informatie lezen? Ga naar: https://naardebasisschool.utrecht.nl

Is uw kind geboren vóór 1 oktober 2018 en bent u nog op zoek naar een school?
U kunt uw kind aanmelden door een aanmeldformulier aan te vragen bij onze administratie: info.voordorp@spoutrecht.nl

Kennismakingsgesprekken
U kunt voorafgaand aan de inschrijving een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. U krijgt dan specifieke informatie over de school en een rondleiding. Deze gesprekken vinden plaats op een maandag of dinsdag en duren een half uur tot een uur. Dit is afhankelijk van het aantal personen. Voor data kunt u terecht onder ‘kennismakingsgesprekken’.

Zij-instroom
Verhuist u naar deze wijk of wilt u overstappen van school om verschillende redenen, ook dan kunt u contact met ons opnemen via info.voordorp@spoutrecht.nl